Video Produkcija

Snimanje Reklama

Ne postoji bolji način da Vaš proizvod oduševi Vaše korisnike od reklamnog videa - ako čitate ovaj tekst, verovatno ste svesni toga. Postoji razlog zašto je Hybrid Media već nekoliko puta bio izbor vrhunskih svetskih brendova poput brendova Dove, PF Chang, Mol, Škoda i mnogih drugih.


ECAP Trening centar - Promotivni video

Warrior factory - Promotivni video

Laeda Estetski Centar - Promotivni video

Snimanje Promotivnih Videa

Svaki biznis ima jedinstvene vrednosti po kojima se izdvaja od konkurencije. Iskrenost? Pouzdanost? Posvećenost? Efikasnost? Fleksibilnost? Hrabrost? Fotografije nagoveštavaju ali video ubeđuje. Izaberite Hybrid Media da predstavi adute Vaše usluge.


Levi9 - Novogodišnja proslava

Alfaparf On the Top of the Hub - Edukativni događaj

Škoda Ćirinac - Otvaranje nove prodaje.

Korporativne proslave

Od otvaranja kompanije i prve uspešne transakcije preko tim bildinga i godišnjica biznisa do ostvarenja ciljeva i postavljanja rekorda u poslovanju, uspešne firme uvek imaju razlog za slavlje. Snimanje poslovnih događaja je odličan način obeležavanja kulture i uspeha kompanije. Hybrid Media je tu da ovekoveči najlepše momente Vaših najsrečnijih događaja.


Jovana Rikalo - Iza scene jednog fotografisanja.

Makeup House - Iza scene fotografisanja za katalog.

Jovana Rikalo - BenQ saradnja i iza scene.

socijalne mreže

Snimci iza scene su jedan od najkorisnijih formata videa za brendove koji žele da se približe svojoj publici. Deljenjem ovih snimaka na Instagram Stories platformama prokazujete atmosferu i zanimljivosti sa radnog mesta. Dajte Vašim pratiocima uvid u to koliko strasti i zabave ulazi u to što radite za njih. Dajte nama da zabeležimo taj proces.


Makeup House Sweeden - Kurs za šminkanje masne kože.

ECAP Trening Centar - Tutorial za proveru dizni u motoru.

Snimanje Tutorijala

Odlična tehnika za povezivanje sa Vašim pratiocima je snimanje tutorijala ili mini kurseva u kojima im pomažete da reše određeni problem. Prodajte klijentima znanje i dobićete od njih poverenje i brz rast biznisa.


Ljubičice feat Sajsi MC - Bombonice (Official video)

Ljubičice - Jedva čekam rat ljudi protiv mašina

Snimanje spotova


KOLIKI BUDŽET JE POTREBAN ZA SNIMANJE VIDEA?

Na prvom sastanku ćemo vam predstaviti sve potencijalne troškove nivoa produkcije koju želite za svoj video. Postoji veliki broj faktora koji utiču na cenu videa.

KAKO SE VRŠI PLAĆANJE?

Prvi deo plaćanja je avans od 50% dok se drugi deo uplate vrši nakon isporuke materijala.

KAKO NAJBOLJE DA VAM PRENESEMO KONCEPT VIDEO?

Pre svakog snimanja prethodi bar jedan sastanak bez obaveza gde ćemo nam preneti sve detalje i nakon koga ćete dobiti ponudu za video snimanje.

KOLIKO JE POTREBNO ZA ISPORUKU MATERIJALA?

Od složenosti videa će zavisiti i vreme potrebno za izvedbu do kraja. Rokove ćete znati već u fazi dogovaranja i njih ćemo se pridržavati.

 

ZAINTERESOVANI? PIŠITE NAM