Fotografisanje Venčanja

Fotografisanje Vencanja Bojan Stanojevic-15.jpg

Upoznavanje:

Uz laganu atmosferu ćemo porazgovarati o venčanju, idejama i pojedinostima koje karakterišu vaš dan. Nakon ovog sastanka ćemo znati da li odgovaramo jedni drugima i da li ćemo sarađivati.

Ponuda:

Ponuda se pravi na osnovu vaših zahteva na dan venčanja i ako Vam bude odgovarala, potpisujemo ugovor o angažovanju. U ovom trenutku dogovaramo sve detalje, vremena dolaska tima, broj fotografa i videografa, rekove za dostavu materijala i sve specijalne želje koje možemo da Vam ispunimo.

Venčanje:

Tim uvežbanih i raspoloženih ljudi dolazi u dogovoreno vreme i krećemo sa radom. Svaki deo fotografisanja i snimanja je organizovan tako da Vam oduzima najmanje vremena i ostavlja prostora da se veselite sa Vašim prijateljima.

obrada i dostava materijala:

U dogovorenom roku ćemo imati još jedan sastanak gde ćemo vam predstaviti fotografije, video i sve proizvode za koje ste se odlučili tokom prvog sastanka.


Fotograf

Od broja gostiju i toga da li želite da se zabeleži spremanje i mlade i mladoženje simultano, zavisiće i broj fotografa koji je potreban na dan venčanja. Svaki fotograf ima preko 5 godina iskustva, koristi profesionalnu opremu, studijsko svetlo i radi efikasno. Entuzijazam i pristojnost su glavni ljudski aduti prilikom odabira članova našeg tima.


Jelena & Nicolas venčanje. Saradnja sa Nebojšom Jokićem.

Videograf

Snimanje venčanja je često složenije od fotografisanja jer postoji više faktora na koje treba obratiti pažnju. Na sastanku ćemo se dogovoriti oko dužine videa, da li snimamo zvuk, govore, da li snimamo venčanje iz vazduha i još nekoliko bitnih faktora.


Analogno fotografisanje

Postoji mogućnost fotografisanja celokupnog venčanja analognim aparatima na film. Ove fotografije su pune duha, nostalgije i karaktera koji se ne može postići digitalnim aparatima. Broj fotografija nije garantovan i morate biti svesni pre angažovanja koji su limiti ovog medijuma i da se su to ujedno njegove najlepše strane.

Aktivni gost

Ukoliko ste uslovljeni da angažujete fotografe koji dolaze sa restoranom postoji mogućnost angažovanja fotografa u ulozi aktivnog gosta. Naš fotograf dolazi na venčanje obučen u odelo kao gost i prati mladence hvatajući spontane momente pune duha.


Cene Fotografisanja i Snimanja Venčanja

Nakon prvog sastanka kada budemo imali sve potrebne informacije, dobićete ponudu sa svim uslugama i proizvodima za koje ste zainteresovani. Raspon cena je od 600e za osnovne pakete pa do 2.500e za napredne pakete usluga.

 

DA LI JE MOGUĆE ANGAŽOVATI FOTOGRAFA I VIDEOGRAFA?

Naravno. Naš tim se sastoji iz dovoljno fotografa i videografa venčanja za sve prilike.

VENČANJE JE DRUGOJ ZEMLJI, DA LI PUTUJETE?

Da i cena se uvećava za troškove avionskog prevoza, prtljaga, smeštaja i vize ukoliko je potrebna.

DA LI PRODAJETE FOTOGRAFIJE NA VENČANJU?

Ne prodajemo. Postoji mogućnost da se određeni broj fotografija podeli kao poklon gostima na venčanju.

KOLIKO JE POTREBNO ISPORUKU MATERIJALA?

Zavisi od paketa za koji se odlučite. Rokove ćete znati već u fazi dogovaranja i njih ćemo se pridržavati.

 

ZAINTERESOVANI? PIŠITE NAM