Fotografisanje Krštenja

Važan događaj svakog deteta

Iako je malo i neće se sećati svojih prvih nekoliko rodjendana i krštenja, kada dete poraste biće zahvalno roditeljima koji su te njegove momente zabeležili lepim fotografijama. Da bi decu fotografisao kako dolikuje, fotograf mora voleti decu i da je u mogućnosti da se podigne na njihov nivo.

_HYB0013.jpg

Krštenje

Najčešći delovi današnjeg krštenja su okupljanje ispred crkve, čin krštenja, fotografisanje ispred crkve i proslava u restoranu / igraonici. Fotograf i/ili videograf su najčešće potrebni da zabeleže prva tri dela u potpunosti i delić atmosfere sa slavlja.

 

Iskustvo fotografisanja krštenja

Na krštenje fotograf dolazi pola sata ranije zbog neophodnih merenja i od tad je njegova obaveza da neposredno zabeleži što veći broj trenutaka u spontanom maniru. Fotograf ostaje na krštenju 2 sata od dogovorenog početka sa opcijom produžavanja.

Cena fotografisanja krštenja

Cena osnovnog paketa je 200eura koji se daju na kraju dogadjaja. Fotografije se isporučuju u digitalnom obliku u punoj rezoluciji u narednih 5 dana od dogadjaja. Postoji mogućnost i izrade fotografija u raznim vrstama pakovanja i ramova.

 

Pošaljite Upit