projekti

Sa nekim klijentima pored fotografisanja i video snimanja učestvujemo u kreativnom procesu prilikom stvaranja ideja.

 

NUTRI LIFE

zdravlje u boji

Nutri Life je na tržište izašao sa prvim proizvodom pod imenom Super Food SF1 i ovim fotografijama smo želeli da pokažemo moć povrća i njihovu bitnost u ishrani čoveka.

 

tiny Lulu

domaći brend za svetsko tržište

Tiny Lulu je dečiji brend koji je ovom kampanjom prikazao nove modele dečijih kupaćih kostima.

 
 

jovana životić haljine

mini kolekcija haljina

Jovana Životić je dizajner vanvremenskih haljina koje se prodaju u Beogradu. Ovo je bilo fotografisanje modnog editorijala za njene haljine.

 

Laeda estetski centar

otvaranje novog prostora

Laeda Estetski centar se preselio u novi prostor i proširio svoj tim. Ovu su samo neke od fotografija koje smo napravili tom prilikom.

 
 

ecap - trening centar

najbolji u regionu

ECAP je trening centar za moderne mehaničare koji žele da nauče najnovije tehnike popravljanja vozila. Od električnih automobila do sigurnosnih sistema, perspektivni mehaničari mogu da biraju izmedju 22 kursa. Za ECAP smo snimili i video tutorijale za mehaničare van zemlje koji ne mogu doći fizički na predavanje.

 

DA LI POSTOJI OPCIJA SNIMANJA VIDEA?

Naravno, primeri videa je nalaze da odgovarajućem delu sajta. Mnogi od gorenavedenih projekata su bili u kompletu sa videom.

KAKO SE VRŠI PLAĆANJE?

Prvi deo plaćanja je avans od 50% dok se drugi deo uplate vrši nakon isporuke materijala.

KAKO NAJBOLJE DA VAM PRENESEMO IDEJU NAŠEG PROJEKTA?

Početku svakog projekta prethodi nekoliko sastanaka bez obaveze nakon kojih predlžemo projekat na osnovu izgovorenog i tada ćemo proći kroz sve bitno.

KOLIKO JE POTREBNO ISPORUKU MATERIJALA?

Od složenosti projekta će zavisiti i vreme potrebno za izvedbu do kraja. Rokove ćete znati već u fazi dogovaranja i njih ćemo se pridržavati.

 

pošaljite upit