Profesionalni Fotograf i Videograf

Fotografisanje Proizvoda

Današnji potrošači žele da se identifikuju sa proizvodom pre njegove kupovine. Smišljanjem editorijalnih kampanja, približavamo proizvod potrošačima i povećavamo povezanost sa brendom. Danas se kupovina odvija na internet prodavnicama i potreba za studijskim fotografijama proizvoda je sve veća.


Warrior factory - Promo video

Jovana Rikalo - BenQ saradnja.

Laeda Estetski Centar - Promo video

Makeup House - Kurs šminkanja.

Jovana Rikalo - Iza scene.

Ljubičice feat Sajsi MC - Muzički spot.

Video Produkcija

Svaki biznis ima posebnu priču i vrednosti po kojima se razlikuju od drugih. Video je najefektniji način komuniciranja i očekivano je što veliki broj klijenata želi da snimi promo video. Snimanje dogadjaja je odličan način arhiviranja kulture kompanije i efekat građenja međuljudskih odnosa je neizbežan.


Fotografisanje hrane i restorana

Fotografije hrane su preplavile socijalne mreže. Pre odlaska u restoran, ljudi najčešće odlaze na sajt ili socilane naloge restorana da pogledaju meni. Predstavite gostima priču iza vašeg enterijera i probudite u njima osećaj pre dolaska kod Vas. Fotografisanje enterijera je neophodno za svaki vide internet prezentacije.


Foto Video Studio

Studio je pravljen da bude komforan prilikom rada zbog čega nema pregradnih zidova, radijatora i vidljivih utičnica. Visoki plafoni omogućavaju nesmetano postavljanje foto i video rasvete u savršenu poziciju. U studiju je sav nameštaj pomeriv i time pogodan za pravljenje scenografije. Postoji terasa od 220m2 koja služi za odmor i mesto za opremu prilikom velikih snimanja.


Alfaparf On the Top of the Hub - Edukativni događaj

Škoda Ćirinac - Otvaranje nove prodaje.

Levi9 - Novogodišnja proslava

Korporativne Proslave

Uspešne firme uvek imaju razloga za slavlje. Dani osnivanja kompanije, nove godine ili ostvarenje zadatih ciljeva su neki od razloga koji se rado obeležavaju. Fotografisanje poslovnih događaja je odličan način arhiviranja kulture kompanije i efekat građenja međuljudskih odnosa je neizbežan.


Jelena & Nicolas venčanje. Saradnja sa Nebojšom Jokićem.

Fotografisanje i Snimanje Venčanja

Od broja gostiju i toga da li želite da se zabeleži spremanje i mlade i mladoženje simultano, zavisiće i broj fotografa koji je potreban na dan venčanja. Svaki fotograf ima preko 5 godina iskustva, koristi profesionalnu opremu, koristi studijsko svetlo i radi efikasno. Entuzijazam i pristojnost su glavni ljudski aduti prilikom odabira članova našeg tima.


Fotografisanje i Snimanje Krštenja

Iako je malo i neće se sećati svojih prvih nekoliko rodjendana i krštenja, kada dete poraste biće zahvalno roditeljima koji su te njegove momente zabeležili lepim fotografijama. Da bi decu fotografisao kako dolikuje, fotograf mora voleti decu i da je u mogućnosti da se podigne na njihov nivo.

 

Pošaljite Upit